Indret dit hjem som en rigtig musikelsker

Indret dit hjem som en rigtig musikelsker

Der er mange gode grunde til at elske musik. Uanset hvilken genre du er til, og hvem din yndlingskunster er, er musikpassionen en vigtig del af din personlighed, som du skal huske at dyrke i hverdagen. Det kan du gøre på forskellige måder, men har du husket at integrere musikken i din indretning? Det lyder måske som et uoverskueligt projekt, men det er faktisk ikke så svært. Det kræver bare lige, at du tænker kreativt og ændre lidt på tingene.

Læs med her, og få gode råd til, hvordan du kan opdatere din indretning derhjemme, så din kærlighed til musikken afspejles klart og tydeligt i dit valg af møbler og dekorationer.

Put din musikafspiller i fokus

Der er mange, der har det sådan, at anlægget helst skal gemmes væk. Men sådan behøver det slet ikke at være! Først og fremmest er det bare lige vigtigt, at du har et pænt anlæg, som ikke ødelægger rummet med sit udseende. Hvis du stadig kører på det gamle fra teenageværelset, kan det derfor være en god ide at skifte det ud.

Gode og flotte anlæg kan være dyre, men de er investeringen værd. Det hele handler bare om at prioritere. Du kan sagtens få gode møbler til lave priser, og det er oplagt for eksempel at købe en billig seng for at prioritere at bruge lidt mere på anlægget i stedet. Når først det flotte, nye anlæg er købt, skal du give det en central placering i dit hjem. Derefter kan din indretning tage udgangspunkt i anlægget, som jo trods alt er kilden til alt din yndlingsmusik. Et oplagt sted at have det er i stuen, men du kan helt selv bestemme, hvor det passer bedst ind. Så længe det får lov til at stråle.

Brug de musikklenodier, du allerede her

Du har sikkert allerede nogle forskellige indretningsmuligheder i relation til musik, hvis du lige tænker dig om. Det handler nemlig bare om at være kreativ. Derfor behøver det ikke kun være flotte, gamle lp’er, du hænger på væggene, selvom det selvfølgelig er oplagt at gøre, hvis du har sådan nogle. Men der findes også andre muligheder, for eksempel din gamle band-t-shirt eller dine cd’er. Du tænker måske, at de ikke umiddelbart er så flotte, men hvis du tænker kreativt og finder den rigtige præsentationsform, kan det sagtens gå.

Cd’er kan eksempelvis indrammes, så man ikke lægger så meget mærke til plastikken. Du kan også omfavne looket og understrege 00-følelsen ved at lave et alter af alle dine favorit-cd ’er fra den tid. På den måde omfavner du din kærlighed til musik og understreger, at du ikke er bange for at vise, hvem du er: en musikelsker.

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.