Godt netværk gør det nemmere at streame musik

Godt netværk gør det nemmere at streame musik

Er du glad for musik, og vil du gerne have nemmere ved at streame musik på din mobil, kan det være en rigtig klog idé at tage et kig på dit nuværende netværk, og om det måske er en idé at skifte over på et andet mobilnetværk i stedet for.

Det kan også være, at du ofte hører musik derhjemme. I den forbindelse er det jo vigtigt, at du har et solidt WiFi, så du ikke har problemer med at streame din musik, når du er på nettet derhjemme i din egen bolig.

Det er meget nemmere at høre god musik, hvis du har let adgang til nettet, og hvis nettet, du er på, er af en god kvalitet med en høj hastighed. Er du på dårligt internet, eller har du dårlig dækning, vil sangene være meget langsomme om at indlæse, kvaliteten kan være dårligere, og du får ikke lige så meget ud af din streamingtjeneste, som du gerne vil.

Tag et kig på dine indstillinger

Hvis du er vant til at bruge en streamingtjeneste, kan det være godt at tage et kig på de indstillinger, der er i selve appen.

Flere af disse apps giver dig mulighed for at rode ved nogle tekniske funktioner, som har en påvirkning på den musik, du lytter til. Eller i hvert fald kvaliteten af den.

I nogle apps kan du eksempelvis selv vælge, hvilke kvalitet du vil streame sangene i. Jo bedre kvalitet, desto mere fylder de også. Og jo mere de fylder, desto mere data skal du også bruge på at streame dem.

Derfor er der mange, der har valgt en lav kvalitet, fordi de så ikke bruger lige så meget data på at hente sangene ned. Til gengæld må de nøjes med en lidt ringere kvalitet af sangene.

Så måske står dine indstillinger på en lav kvalitet, som er med til at gøre selve lytteoplevelsen dårligere for dig. Så er det et godt bud at prøve at sætte kvaliteten op, så du få en meget mere behagelige version af sangene i dine ører.

Hvor god er dækningen på din mobil?

Bruger du meget mobil data til at streame musik, kan det også være en god idé at tage et kig på, hvor god en dækning du har på din telefon.

Er du eks. på et dårligt netværk, kan det være, at det hjælper at skifte over på Call Me netværk i stedet for. Eller hvis du på er Call Me og oplever problemer, kan du jo prøve at skifte til Oister og 3’s netværk. De forskellige netværk har forskellig dækning rundt omkring i landet, så det kan jo være, at du er på et netværk, der har utrolig dårlig dækning i lige netop dit område.

Hent sangene ned til offline brug

Hvis du eksempelvis har Spotify Premium, har du også mulighed for at hente sange ned til offline lytning på din mobil.

Det kan være en god idé at gøre brug af, da du på den måde ikke skal streame musikken, men har filerne liggende fysisk på din mobil.

På den måde kan du spare data, og du kan være sikker på, at du ikke får afbrudt dine sange på grund af dårlig dækning undervejs i nummeret. Det er i hvert fald værd at overveje.

Godt netværk gør det nemmere at streame musik
Godt netværk gør det nemmere at streame musik

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.