Tag på festival med dine venner og lyt til masser af god musik

Tag på festival med dine venner og lyt til masser af god musik

Vil du gerne lave noget sjovt med dine venner til sommer, kan det være, at du skal tage på festival med dem.

Der er mange gode festivaler i Danmark, så der er rigelig at vælge imellem. I skal bare finde ud af, hvilken af de danske festivaler, I gerne vil besøge. Så kan I gå i gang med at planlægge jeres tur derefter.

Køb flotte mørklægningsgardiner inden du drøner på festival.

Vær ude i god tid

Når I har fundet ud af, hvor I gerne vil hen, er det godt at komme i gang med at booke billetter, lige så snart de bliver frigivet, da der er mange festivaler, hvor der hurtigt bliver udsolgt. Det gælder blandt andet de mest populære som Smukfest og Roskilde Festival.

Her kan der nemt blive udsolgt på ingen tid, og det vil jo være en skam, hvis der er nogle fra vennegruppen, der ikke når at booke billetter. Derfor kan det også være godt at booke dem på samme tid, så alle er sikre på at få en billet til samme festival.

Find ud af hvem du skal afsted med

Du skal også finde ud af, hvilke af dine venner du skal afsted med. Måske er det ikke alle sammen, der har lyst til at tage på festival, eller måske er det en gruppe på 15-20 personer, der skal afsted. Jo flere I skal afsted, desto større plads skal I også nå at finde jer, når hegnet bliver væltet, og I kan komme ind på campingområdet.

Det kan også være, at I ender med at slå flere grupper venner sammen, så det bliver til en mega camp. Der er mange muligheder for at lave gode camps på festivaler.

Lav en plan efter hvem du vil høre på festivalen

Sidst, men ikke mindst, kan det også være godt at bruge tid på at finde ud af, hvem du gerne vil høre på festivalen, og hvornår de i så fald spiller. Skal I fx på Roskilde Festival, er der jo mange scener, der er gang i hele tiden, og så skal du jo nærmest lave et helt skema for, hvor du skal høre hvad.

Husk at det også altid kan være en god idé at give kunstnere og bands, som du ikke har hørt før, chancen når du er på en festival. Du bliver som regel altid kun positivt overrasket.

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.