4 musikalske gaver du kan give til konfirmanden

4 musikalske gaver du kan give til konfirmanden

Skal du snart til en konfirmation, hvor konfirmanden er meget interesseret i musik, kan du jo overveje at give en gave inden for musikkens verden. Mange kommer med smykker til konfirmanden, andre med penge – men du kan skille dig ud ved at give en musikalsk gave.

Her har du et par gode bud på, hvad det kan være for en gave.

1 – Musikinstrument

Du kan eksempelvis overveje at give et musikinstrument. Det kan være alt lige fra en guitar eller et klaver til en saxofon, violin, ukulele eller hvad konfirmanden nu har udvist interesse for at spille på.

Det kan også være, du kan give konfirmanden et helt trommesæt, hvis der er plads til det i budgettet. Eller også drømmer konfirmanden om at blive verdens bedste bassist. Der er mange fede valgmuligheder.

2 – Koncertbilletter

Du kan også vælge at give en hel musikalsk oplevelse ved at invitere konfirmanden med ind at se en koncert, eller måske bare give vedkommende to koncertbilletter, så han eller hun selv kan bestemme, hvem der skal med ind til koncerten.

Det kan også være en anderledes koncert eller oplevelse i form af en musical, som også er yderst populært at tage ind at se nu om dage.

3 – Pladespiller

Hvis konfirmanden har udvist interesse i musik og elsker at lytte til bl.a. ældre kunstnere og bands, kan du jo også overveje at giv en pladespiller i gave. Der er blevet mange moderne pladespillere, som du nemt kan lade op via USB, og som har indbyggede højtalere.

Disse plejer som regel ikke at koste meget mere end et par hundrede kroner, og plader kan du jo næsten få gratis nu om dage, hvis du ikke køber nye udgivelser. Så der er masser af god musik, der kan sættes på pladespilleren.

4 – Høretelefoner

Elsker konfirmanden at lytte til musik, har vedkommende også fortjent et par rigtig gode høretelefoner. Du kan med fordel vælge at købe et par høretelefoner med Bluetooth, så konfirmanden bare kan sætte dem til sin mobil og begynde at lytte til musik med det samme.

Hvis vedkommende allerede har et par gode høretelefoner, kan du også overveje at give en Bluetooth højtaler, så vedkommende kan høre god musik højt og tydeligt derhjemme. Disse fås fra få hundrede kroner og op til mange tusinde kroner, så du kan selv vælge den model, der passer ind i dit gavebudget.

4 musikalske gaver du kan give til konfirmanden
4 musikalske gaver du kan give til konfirmanden

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.