Mange spillesteder holder åbent under Corona-krisen

Mange spillesteder holder åbent under Corona-krisen

Hele verden gennemgår i disse tider en stor krise, som har sendt mange lande og mange erhverv i knæ.

Kulturlivet har især været ramt under denne Corona-epidemi, men herhjemme er der langt hen af vejen stadig mulighed for at komme ind på bl.a. spillesteder, som vi i den grad ikke må glemme, stadig eksisterer. Uanset om du så er til rock, pop eller bare afslappende musik, er det stadig muligt at høre det live.

Støt op om dit lokale spillested

Hvis der ligger et lokalt spillested i nærheden af, hvor du bor, kan det være en rigtig god idé at støtte op om det i disse tider, hvis du har et ønske om, at det også er at finde om et par år.

Der er ingen, der ved, hvor lang tid Corona krisen kommer til at kradse, og derfor er det også vigtigt at støtte op om de ting, vi holder af. Så har du glæde ved at komme på dit lokale spillested og hører koncerter, er det netop i disse tider vigtigt, at du bliver ved med at vise din opbakning.

Kulturlivet får ofte lov til at holde åbent

Selvom kulturlivet i starten af Corona krisen havde det svært med at holde skindet på næsen, har der været mere hjælp at hente fra regeringens side sidenhen. Det har i lang tid bl.a. været muligt for kulturlivet at holde åbent for op til 500 mennesker, alt afhængig hvor stor en kapacitet stedet har.

Så selvom det var en hård start for kulturlivet, er der nu engang åbnet op for, at en lang række mennesker igen kan samles til en storslået kulturel oplevelse. Så gælder det bare for os om at huske at købe billetterne.

En forandring vi måske skal vænne os til

Lige nu er der ikke nogen, der kan sige, hvor lang tid vi kommer til at have med Corona at gøre. Men der er ingen tvivl om, at det kommer til at få konsekvenser for vores eget og det globale samfund. Hvor store konsekvenser må tiden vise.

Men det kan godt være, at elementer som håndsprit, mundbind og visir kommer til at blive en del af vores hverdag i en længere periode fremover. Men så længe vi stadig kan komme til arrangementer og koncerter, går det nok lige at have et mundbind på, mens vi sidder nede blandt publikum.

Vi kan ikke undvære musik

Selvom det med den generelle sundhed for øje kan blive nødvendigt at lukke ned for eks. spillesteder, kan vi jo ikke undvære musik. Vi kan høre det derhjemme, men det er jo på ingen måde det samme som at høre det live til en god koncert.

Derfor er det også så meget desto vigtigere, at vi i fællesskab er med til at bakke op om disse spillesteder, så de også kan holde åbent på den anden side af Corona, når vi engang kommer dertil. Så husk at købe billetter i denne svære tid. Det kan gøre en stor forskel.

Mange spillesteder holder åbent under Corona-krisen
Mange spillesteder holder åbent under Corona-krisen

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.