Sådan skiller du dig ud fra de andre dansere

Sådan skiller du dig ud fra de andre dansere

Som Line Dancer er du sikkert vant til at være samlet i trup. Derfor har du sikkert også lagt mærke til, at du ofte falder i ét med de andre. Det er især hvis din dansegruppe optræder i matchende påklædning.

Du vil helt sikkert gerne skille dig ud fra de andre i din dansegruppe. Du vil sikkert også gerne være let at genkende. Men det kan godt være svært nogle gange. Det er nemt at komme til at ligne en af de andre. For at du kan skille dig ud, er der her samlet nogle gode fifs til hvordan du gør det.

Til dig, der danser med fri påklædning

Det er helt sikkert nemmere at skille dig ud, når du danser med fri påbeklædning. Du har trods alt noget andet tøj på end de andre dansere. Alligel kan du godt komme til at falde i ét med de andre i kampens hede.

For at undgå det kan du sørge for at dit tøj ikke ligner det de andre har på. Hvis andres tøj er sort, hvid og brunt, kan du for eksempel danse i et flot rødt sæt.

Til dig, der danser i matchende påklædning

Det er selvfølgelig en udfordring, når du danser i samme påklædning som de andre. Der bliver du jo nødt til at ligne de andre. Det er jo faktisk det, der er meningen med det.

Du kan dog stadig godt skille dig ud fra de andre. Du kan sørge for at dit tilbehør som smykker, bælte og tørklæde får dig til at blive set. Du kan også have et par specielle støvler på, som ingen andre har. Du kan også sætte dit hår på en flot og anderledes måde eller få dit ansigt til at skille sig ud med make-up.

Står du tæt på en stor opvisning, er det selvfølgeligt ikke sikkert at du lige har plads i budgettet til at skaffe dig nyt udstyr. Så er det jo godt, at der er andre muligheder for alligevel at kunne være klar til at give en uforglemmelig optræden!

Sådan skiller du dig ud fra de andre dansere
Sådan skiller du dig ud fra de andre dansere

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.