Sådan kan du få flere penge om hænderne som musiker

Sådan kan du få flere penge om hænderne som musiker

At være musiker kan være et super spændende liv. Du kommer helt sikkert til at få et hav af vildt sjove oplevelser, og du vil nok også møde en masse spændende mennesker. Det er en helt særlig følelse at stå på en scene og spille op foran en hel masse mennesker, der er kommet kun for at se dig. Er du turnerende kunstner har du også en helt særlig mulighed for at komme ud og se en masse steder, som du ellers aldrig ville besøge ellers.

Der masser af goder ved at være musiker! Men selvfølgelig er der også rigtig meget usikkerhed forbundet med sådan en type livsstil. Det er ikke altid, at man kan vide sig sikker på, at der kommer aftensmad på bordet. Denne branche er nemlig utrolig usikker, når det kommer til betaling og økonomi. Derfor får du her en række gode råd til, hvordan du lettere kan holde styr på din økonomi som musiker. Læs med herunder og bliv klogere.

Hav altid gode og klare aftaler med de spillesteder du optræder på

Det kan sommetider være en fej verden, vi lever i. Det er i hvert fald ikke unaturligt, at man som musiker på et eller andet tidspunkt vil kunne opleve, at blive uretfærdigt behandlet af en koncertarrangør. Det kan være at du og dit band optræder på en restaurant eller på en bar, hvor ejeren sikkert tænker, at en livekoncert vil trække flere kunder i land. Eller måske spiller I til en reception. Det kunne for eksempel være et bryllup eller en rund fødselsdag. Uanset hvad situationen er, så er det altid ekstremt vigtigt, at du har en klar aftale med arrangøren. Der er nemlig mange, der ser musikere som lette ofre, når det kommer til at snyde med betaling. Har I ikke aftalt på forhånd, hvad betalingen er, kan I let komme til at blive underbetalt for jeres arbejde. Lav derfor altid en klar aftale på skrift. Vil du vide mere, så tjek denne guide. Find økonomiske guides hos Lånekassen.

Få et billigt lån hos lånekassen og få råd til alt det udstyr du drømmer om

Livet som musiker kan være en rigtig dyr fornøjelse. Dette gælder i særdeleshed, når det kommer til at skulle købe udstyr. Desværre er vilkårene sådan, at man bliver nødt til at have sit udstyr i orden, for at kunne tjene rigtigt på sin musik. Er man en seriøs musiker, bør man også optræde med gode musikinstrumenter af høj kvalitet, og disse kan hurtigt løbe op i mange tusinde kroner. Hertil kommer alt ekstraudstyret. Tag for eksempel effektpedaler til guitarer. Her er det nærmest umuligt at finde en pedal til under tusind kroner, og ofte har man brug for en del. Der er heldigvis noget, du kan gøre. Få et billigt lån hos Lånekassen og få hurtigt råd til alt det lækre udstyr, du drømmer om. Men husk dog at tænke dig om.

Sådan kan du få flere penge om hænderne som musiker
Sådan kan du få flere penge om hænderne som musiker

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.